martes, 3 de junio de 2008





La reunió de la consellera Marina Geli amb el ministre Bernat Soria s'ha parlat de la manca de professionals sanitaris a Catalunya però també han aprofitat per tractar el tema de les Teràpies Naturals i la seva regulació, entre d'altres temes.

REUNIÓ DE LA CONSELLERA DE SANITAT DE CATALUNYA AMB EL MINISTRE

Teràpies naturals i investigació biomèdica

Així mateix, van abordar el tema de les teràpies naturals, al respecte Geli va recordar que el ministre "està estudiant la possibilitat d'algun tipus de regulació" d'aquest tipus de teràpies. "A Catalunya entre 30 i el 40 per cent dels catalans usen algun tipus de teràpia natural i ens anem a posar d'acord per a fer una regulació bàsica a nivell d'Espanya".

En matèria d'investigació biomèdica, Geli va deixar clara la seva intenció de treballar conjuntament amb el Ministeri de Ciència i Innovació així com amb el de Sanitat i respecte a salut sexual, la consellera va comentar al ministre la creació d'un intergrup en el parlament català per a treballar en la política sexual i reproductiva, incloent la interrupció voluntària de l'embaràs, on veu "necessari" consensuar una "posició comuna" i "deixar de costat debats fraccionaris o simplistes".

Vist a:

Redacción Médica

No hay comentarios: