miércoles, 6 de mayo de 2009

TRACTAMENT DEL CÀNCER AMB BICARBONAT SÒDIC


Com ja us vaig avançar en l'article "les meravelles del bicarbonat sòdic" us parlaré d'una revolucionaria visió per tractar el càncer que ens proposa el Dr. Tullio Simoncini.
Simoncini es Metge Oncòleg, diabetòleg i Doctor en Filosofia i sosté que en realitat el càncer es degut a una infestació de càndides associat a d'atres cofactors, i es però que això ens permet una acció immediata per tractar el comportament fúngic del tumor. per tant tenim un protocol de tractament ràpid i eficaç contra el càncer.

EFICÀCIA
En questió d'hores el bicarbonat sòdic (NaHCO3) en una dilució del 5%, aquesta dilució ha d'entrar directament en contacte amb el tumor durant un temps determinat i abarcant tot el tumor, això es el més important perquè la teràpiqa sigui efectiva.
COM ACTUA EL BICARBONAT
L'efecte que te el bicarbonat sòdic es el de matar els fongs de la càndida en qualsavol tipus de tumor (excepte els de pell, epiteliome i melanomes que es tractarien amb Iode).
EL DESCOBRIMENT
Quan Simoncini treballava en el departament de Oncologia pediàtrica ja va intuir que els tumors cancerigens podien estar provocar per una reacció tissural a una infestació de càndides. Va ser a partir d'aquesta sospita que es va plantejar utilitzar el bicarbonat sòdic com agent per tractar el tumor ja que el bicarbonat era efectiu per eliminar la càndida.Va tractar per primera vegada a un nen amb un gioblastoma cerebral que ja estava en coma des de feia 15 dies. Va decidir practicar-li una perfusió de bicarbonat sòdic a les 11 del matí, a les 17 hores de la tarda del mateix dia el nen estava parlant animadament amb la seva mare.
AVANTATGES I INCONVENIENTS
Les avantatges son varies , es un tractament econòmic, te una acció ràpida i eficaç, fàcil d'aplicar en tumor accessibles i el estat general del pacient no es veu afectat, quedant en perfectes condicions físiques.Els inconvenients si també uns quants, no es una teràpia reconeguda oficialment i per tant sense cobertura legal, hi ha més dificultat tècnica per incidir en tumors més inaccessibles per lo qual es necessitaria ingrés hospitalari i col·laboració d'especialistes en cirurgia, radiologia, etc. La teràpia seria només pal·liativa en processos molt avançats.
UN EXEMPLE
Càncer d'estòmca i esòfag: Es fa un tractament local. Es beu un got de la solució al 5% amb aigua destilada. posar dos coixins sota la pelvis i rotar 90º cada 15 minuts durant una hora, per tant 4 vegades, endavant- costat dret,-enrrera-costat esquerra, fer aquesta operació dos cops al dia (abans de dinar i abans de sopar) durant 2 mesos i mig.- 500 cc de sèrum de bicarbonat sòdic al 5%, perfusió d'una hora, 6 dies si i 6 dies no, o sigui 4 cicles en 48 dies.
El presentat es a títol informatiu i de voler-ho fer recomano posar-se en contacte amb un professional o amb el mateix Tullio Simoncini.

No hay comentarios: